tudnivalók a sminktetoválásról

1. Tetoválásra lehetőleg kipihenten és mindenképp egészségesen érkezz, illetőleg alkoholos állapotban ne jelenj meg!

2. Amennyiben meg vagy fázva, influenzás vagy, lázad van, bármilyen bőr illetve egészségügyi problémád van, a tetoválást nem tudom elvégezni, ezért kérlek mielőbb jelezd!

3. Terhesség alatt tetováltatni lehet, de ha van rá mód, inkább tervezd tetoválásodat a várandósság előtti vagy utáni időszakra, illetve amennyiben sikeresen tudsz szoptatni, az első 6 hónapban nem ajánlom a tetoválást! (vagy csak orvosi beleegyezővel)

4. Amennyiben allergiás vagy valamilyen anyagra, vegyületre, kérlek bejelentkezéskor jelezd felém, ilyenkor mindenképp ajánlott bőrpróbát végezni tetoválás előtt!

5. Ha mar van sminktetoválásod kérlek küldj egy smink nélküli fotót, hogy lássam mennyire van kihalványodva. A tetoválandó területet figyelmesen vizsgáld meg, nincsenek-e rajta elváltozások, pl. anyajegyek, fibrómák, szemölcsök stb. Amennyiben nem egyértelmű, küldj éles fényképet , hogy véleményezni tudjam , tetoválható -e az adott terület!

6. Koffein fogyasztása a tetoválást megelőzően néhány órával nem ajánlott!

7. Amennyiben plasztikai beavatkozáson, botox vagy hyaluronsavas feltöltésen vettél részt az elmúlt 2-3 hétben, kérlek feltétlenül jelezd!

8. A tetoválást megelőző héten és a tetoválás utáni két hétben szoláriumozni tilos!

9. Tetoválás után 2 hétig uszoda, szauna, közös fürdő, direkt napfény, intenzív napozás kerülendő!

10. Ajak tetoválásakor az arra hajlamos Vendégeknél herpesz kialakulhat, ezért ha akár egyszer is volt herpeszed, a tetoválást megelőző 3-4. naptól Telviran 400mg gyógyszer szedése ajánlott! Amennyiben ezt elmulasztod, nagy eséllyel fog kijönni a herpesz és ott jobban kihalványodik a tetoválás, így akár 3 korrekcióra is szükség lehet. Ezt az ár nem tartalmazza!

11. Ajaktetoválás előtt egy héttel szükséges az ajkak hidratálása (pl. aloe lips).

12. Amennyiben aktív herpeszed van, egyik terület sem tetoválható!

13. Szemöldöktetoválás előtt 2-4 héttel már ne festesd és ne is szedesd ki a szemöldököd!

14. Amennyiben van műszempillád, szemhéj tetoválás előtt legalább egy 3-5 nappal szedesd le!

15. Műszempillát felrakatni, szempillát és szemöldököt festetni a tetoválás utáni egy hónapban tilos!

16. Kontaktlencse viselése a tetoválás alatt nem ajánlott!

17. Kizárólag az általam adott illetve javasolt krémek használhatóak tetoválás utóápolásra! Más termékre felelősséget nem tudok vállalni.

18. Az első tetoválás után 6-8 héten belűl korrekció javasolt, ezt az alap ár nem tartalmazza. 

19. Amennyiben dohányzol, kérlek ne dohányozz legalabb 30 perccel az időpontod előtt. Időpont közben sem lesz lehetőség cigaretta szünetre. 

20. Ha bármilyen kérdésed lenne, kérlek írj vagy hívj bátran, nincs buta kérdés. A lényeg, hogy mindenre választ kapj és magabiztosan gyere az időpontodra. 

Púderes szemöldök
Előtte - Utánna - Gyógyult
Pùderes szemöldök
Lush Pink Lips
Powder Brows ❤️ Love