Keresés
  • Owsley Timea

Mielőtt belevágnàl - Hogyan zajlik egy sminktetoválás elkészítése ?


Régóta tervezed, hogy megleped magad egy természetes, esztétikus sminktetoválással, de nem tudod hogyan zajlik egy kezelés? Ha szeretnéd megtudni mi történik a konzultáció és az utóápolás között, akkor tarts velem a következő blogbejegyzésemben.

A sminktetoválás elkészítését minden esetben egy személyes konzultáció előzi meg, ahol megbeszéljük, hogy mik az elképzeléseid, mit szeretnél, és én hogyan tudom ezt megvalósítani. Miután megrajzoltam a mintát, átbeszéljük, hogy tetszik-e neked az elkészült forma, hogyan áll neked, kell-e rajta módosítani. A forma kiválasztása után érzéstelenítem a kezelendő területet, és míg hat az érzéstelenítő, kiválasztjuk a színt, amit használni fogok. A szín kiválasztása minden esetben úgy történik, hogy a homlokodra felviszem a különböző szín mintákat, és közösen kiválasztjuk, hogy melyik áll a legjobban, melyik tetszik a legjobban. Miután már az érzéstelenítő is hat, elkészítem a tetoválást. A tetoválás közben végig tájékoztatlak arról, hogy éppen mit csinálok, így mindig tudni fogod, hogy mi történik. Miután elkészítettem a tetoválást, megbeszéljük az utóápolást, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a tetoválásod a lehető legszebben és leggyorsabban gyógyulhasson, és a lehető legtovább tartson.
Minden vendégemnek adok egy kis meglepetés csomagot, egy apró kedvességet, amely tartalmazza az utóápolás lépéseit, gyógyulás fázisait. Miután a tetoválás teljesen begyógyult (kb 5-8 hét) korrekció javasolt, hogy újra pigmentáljuk azt a területet ahol esetleg jobban megkopott a tetoválás. Ezen alkalommal érjük el a végleges formát és színt. Az alap ár a korrekciót nem tartalmazza.


Minden elkészített tetoválást úgy tervezek meg, hogy ez teljes mértékben illeszkedjen az arcformádhoz, stílusodhoz, személyiségedhez. Munkámmal az abszolút természetességre törekszem, ezért nem is készítek kihívó sminktetoválásokat. Célom, hogy kiemeljem az arc természetes, valódi szépségét, ami smink nélkül is széppé teszi viselőjét, nem pedig az, hogy sminket tetoválják.

237 megtekintés0 hozzászólás