Keresés
  • Owsley Timea

A Sminktetoválás Fiatalító Hatásai


A smink egy nagyon hasznos, és nagyon sokoldalú eszköz arra, hogy kiemelje az arc természetes szépségét, ragyogó megjelenést kölcsönöz viselőjének. Minden korosztály előszeretettel alkalmazza, fiatalabb korban még csak egy kis pluszt szeretnénk hozzáadni megjelenésünkhöz, idősebb korban viszont már az öregedés jelei ellen harcolunk a segítségével. Következő bejegyzésemben a sminktetoválás anti aging hatásait ismerheted meg.

A kor előrehaladtával a sminkelés nagyszerű alternatívát biztosít arra, hogy kicsit csalni tudjunk a korunkkal anélkül, hogy kés alá kellene feküdnünk. A sminktetoválás nem csak ezt a hatást garantálja nekünk nap, mint nap, de még a reggeli készülődés során is rendkívül megrövidíti a tükör előtt eltöltött időt.


Szemöldöktetoválás Anti-Aging hatásai

Ahogy egyre idősebbek leszünk, bőrünk veszít rugalmasságából, színe fakóbbá válik, sajnos nem lesz már olyan, mint korábban. Az arcizmaink veszítenek rugalmasságukból, minek következtében a szemöldök kisebb nagyobb mértékben megereszkedik. A szőrszálak is egyre ritkulnak, sokkal gyengébbek és fakóbbak lesznek. Egy szemöldöktetoválás nem csak arra képes, hogy kiemelje arcod természetes szépségét, de segítségével az előbb említett folyamatok, még ha csak optikailag is de visszafordíthatók. Ha tetoválás mellett döntesz, nem kell alávetned magad a gyakran fájdalmas műtéti eljárásoknak, ráadásul a gyógyulási idő is jóval rövidebb, mint a műtétek esetében.Az ajkak megfiatalítása

40 éves kor felett az ajkak veszítenek teltségükből, színük megfakul, a kollagén termelés fokozottan és visszafordíthatatlanul csökken. Az ajaktetoválásnak köszönhetően akár évtizedekkel is megfiatalíthatjuk ajkainkat anélkül, hogy bármilyen injekciót, vagy a feltöltést alkalmaznánk.


Fiatalítsd meg a tekinteted

Ahogy a bőr veszít feszességéből, a szemhéjak is megereszkednek, amely fáradtál teszi a tekintetedet is. Egy esztétikus és természetes szemhéjtetoválás megfiatalítja a tekinteted, fiatalossá tesz.

Állítsd meg az időt, vedd fel a harcot az öregedés ellen természetes hatású sminktetoválással. Foglalj időpontot személyes konzultációra, és nyerd vissza fiatalos megjelenésed.


60 megtekintés0 hozzászólás